Det här kan våra trädfällare i Stockholm hjälpa dig med

Våra rutinerade trädfällare i Stockholm kan hjälpa dig med mycket mer än att bara fälla träd! Här kan du läsa mer om vilka typer av tjänster vi kan bistå dig med för att du ska få en välmående och estetiskt tilltalande mark.

Träd lever, utvecklas och dör och någon gång under trädets livscykel kan det bli nödvändigt att fälla det. Trädet kan ha växt sig för stort för sin plats, det kan ha kommit för nära hus eller elledningar, rötter riskerar att växa in i husgrunden eller trädet kan stå i vägen för en nybyggnation. Andra träd fälls på grund av att de är döda eller sjuka. En välvårdad trädgård med friska växter och träd brukar öka värdet på fastigheten. 

Våra trädfällare i Stockholm kan - förutom att fälla träd också hjälpa dig med mycket annat. Nedan kan du läsa mer om hur det går till när våra trädfällare i Stockholm fäller träd samt vad vi kan hjälpa dig med förutom just detta!

 

Så går en trädfällning till 

Det kan möjligen förefalla enkelt att fälla ett träd, men det kräver verkligen kunskap om rätt teknik och även adekvat utrustning. Om trädet faller åt fel håll är nämligen risken stor att byggnader och annat i omgivningen skadas.

 

Normalt brukar man börja med att skära ut en riktskåra, en trekantig bit, ur trädstammen på lämplig höjd. Därefter sågar man från andra sidan igenom stammen mot riktskåran. Riktskårans djup och bredd måste anpassas till trädet storlek. Om riktskåran görs på fel sätt kan det innebära att man helt tappar kontrollen över fällningsproceduren. En annan sak att ta med i beräkningen är hur mycket kvistarna sticker ut så att de inte ställer till med skada då trädet faller till marken.

Sektionsfällning
I vissa lägen där det inte går att fälla trädet utan risk för skador på omgivningen behöver man ta till en teknik som kallas sektionsfällning. Man får då klättra upp i trädtoppen och skiva trädet en bit i taget uppifrån. Det är som synes ingen enkel eller ofarlig procedur för en amatör att fälla träd. Vi rekommenderar därför varmt att ta hjälp från en av våra professionell trädfällare i Stockholm. Vi på Wasa Trädfällning hjälper dig gärna!

 

Övriga tjänster våra trädfällare i Stockholm kan hjälpa dig med

 • Trädbeskärning
  Våra utbildade arborister i Stockholm har full koll på hur man beskär alla typer av träd på ett optimalt sätt för att få välmående, vackra träd.
 • Trädgårdsarbete
  I samband med trädfällning finns våra trädfällare i Stockholm till hands för att hjälpa dig med trädgårdsarbete såsom vård av gräsmatta, häckklippning, trädgårdsskötsel och mycket mer.
 • Stubbfräsning
  Vi ser till att du blir av med oönskade stubbar på ett effektivt, miljövänligt och prisvärt sätt.
 • Bortforsling av träd
  Vi har givetvis rätt utrustning för att kunna hjälpa dig med bostforsling av stammar såväl som ris från trädfällningen.

 

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och våra tjänster!

Kontakta oss på Wasa Trädfällning

Är du intresserad av att anlita våra skickliga trädfällare i Stockholm med omnejd? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en passande lösning för dig!