Välkommen till Wasa Trädfällning

Välkommen till Wasa Trädfällning

Är du i behov av hjälp med trädfällning, beskärning, stubbfräsning eller liknande? Då har du kommit rätt – vi är din lokala arborist i Stockholms län!

Wasa Trädfällning är ett väletablerat företag grundat av två bröder. Vi hjälper företag, privatpersoner, BRF: er och skogsägare med stora som små uppdrag såsom beskärning, stubbfräsning, bortforsling och trädfällning i Stockholm med omnejd. 
 

Trygga tjänster utförda av utbildade trädfällare i Stockholm

Grundstommen i vår verksamhet är rutinerad och noggrann personal, ett kundfokuserat arbetssätt och trygga tjänster vi kan vara stolta över. När du ger oss förtroendet att ta hand om ditt projekt vårdar vi det med omsorg och tar givetvis fullt ansvar för varje arbete vi utför. Vår personal är utbildad inom sitt yrke och vi har självklart även de försäkringar som krävs för att du som kund ska känna dig 100 % trygg när du anlitar oss.
 
Varmt välkommen att kontakta oss om du vill att vi berättar mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt. Vi ser fram emot att höra från dig!


Tjänster på Arborist Stockholm

Kontakta oss på Wasa Trädfällning

Är du intresserad av att anlita våra skickliga trädfällare i Stockholm med omnejd? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en passande lösning för dig!

Kontakta oss på Wasa Trädfällning

Kontakta oss