Trädfällning

Trädfällning

Funderar du på att anlita en professionell arborist för att utföra trädfällning? Då har du kommit rätt! Wasa Trädfällning är din lokala specialist på trädfällning i Stockholmsområdet.

 

Vi utför professionell trädfällning i Stockholm

Hos oss arbetar en utbildad personalstyrka med gedigen erfarenhet av trädfällning i Stockholm och närliggande orter. Vi utför trädfällning på allt från privata tomter till urbana miljöer och skogsområden med metoder som anpassas efter de förutsättningar och önskemål som finns. När du anlitar oss för trädfällning i Stockholm med omnejd kan du känna dig trygg med att vi tar hänsyn till estetiska aspekter såväl som säkerhetsaspekter. 

 

Nyttja RUT-avdraget när du anlitar oss

När du anlitar oss i egenskap av privatperson har du rätt att nyttja RUT-avdraget. Detta innebär att vi drar av hela 50 % av våra arbetskostnader direkt på din faktura.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med trädfällning i Stockholm med omnejd? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag – vi svarar mer än gärna på alla frågor du kan tänkas ha och kan givetvis även hjälpa dig att avgöra om du bör fälla ditt träd eller ej.


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Wasa Trädfällning

Är du intresserad av att anlita våra skickliga trädfällare i Stockholm med omnejd? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en passande lösning för dig!