Stubbfräsning

Stubbfräsning

Överväger du att anlita en professionell arborist i Stockholm för att utföra stubbfräsning på din mark? Grattis till ett bra val – för att få ett optimalt slutresultat är det nämligen viktigt att anlita en fackman som kan sin sak. Vi på Wasa Trädfällning hjälper dig gärna!
 

Anlita våra arborister i Stockholm för stubbfräsning

Hos oss arbetar utbildade, rutinerade arborister som utför stubbfräsning enligt konstens alla regler. Vi har både rätt kompetens och rätt utrustning för att kunna säkerställa en trygg process och ett estetiskt tilltalande resultat som lever upp till dina förväntningar. Oavsett förutsättningar ser vi till att hitta den mest passande och prisvärda lösningen efter de befintliga förutsättningarna.
 

Ta del av RUT-avdraget

Om du anlitar oss i egenskap av privatperson kan du med fördel nyttja RUT-avdraget, som ger dig 50 % avdrag på våra arbetskostnader. Givetvis drar vi av denna kostnad direkt på din faktura för att underlätta för dig.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur våra arborister i Stockholm kan hjälpa just dig med stubbfräsning på bästa sätt. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Wasa Trädfällning

Är du intresserad av att anlita våra skickliga trädfällare i Stockholm med omnejd? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en passande lösning för dig!