Arborist

Arborist

Hos oss på Wasa Trädfällning arbetar utbildade arborister med gedigen kompetens och lång erfarenhet inom branschen som kan hjälpa dig med alla jobb som innefattar träd! Vi tar oss an stora som små projekt i allt från privata trädgårdar till tätortsområden och kan även hjälpa skogsägare. Våra skickliga arborister i Stockholm kan hjälpa till med exempelvis beskärning av träd, trädfällning, stubbfräsning och givetvis även hjälpa till med bortforsling av träd, buskar och övrig trädgårdsavfall efter avslutat arbete.

 

Kostnadsfria besök och offerter

Vi erbjuder kostnadsfria besök där vi kommer ut till dig och gör en professionell bedömning och lämnar en kostnadsfri offert till dig direkt på plats. Du kan även göra en kostnadsfri offertförfrågan här.

 

Missa inte RUT-avdraget

Ska du anlita våra arborister i Stockholm i egenskap av privatperson? Då har du rätt att nyttja RUT-avdraget, som reducerar våra arbetskostnader med hela 50 %. Detta avdrag görs direkt på din faktura.

 

Vill du höra mer om hur våra rutinerade arborister i Stockholm kan hjälpa just dig? Tveka då inte att kontakta oss – vi berättar gladeligen mer om hur vi kan hjälpa till på bästa sätt!


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Wasa Trädfällning

Är du intresserad av att anlita våra skickliga trädfällare i Stockholm med omnejd? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en passande lösning för dig!