Kontakta oss på Wasa Trädfällning

Kontakta oss på Wasa Trädfällning

Är du intresserad av att anlita våra skickliga trädfällare i Stockholm eller närliggande orter? Fyll i vårt kontaktformulär, så tar vi fram en passande lösning!

Wasa Trädfällning är din lokala arborist i Stockholm! Hos oss arbetar en professionell och rutinerad personalstyrka som under flera år har arbetat med allt från stubbfräsning till beskärning av träd och trädfällning i Stockholm med omnejd. Vi är måna om att du som kund ska känna dig nöjd med hela processen när du anlitar oss och lägger därför stor vikt vid att arbeta kundfokuserat. Så här säger en av våra många nöjda kunder, Peter:

Högsta betyg till Wasa Trädfällning som mycket professionellt utförde trädfällningar inklusive bortforsling hos oss i Grödinge.


Vill du bli vår nästa nöjda kund och ta del av våra tjänster? Kontakta oss, så berättar vi mer om oss och hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss på Wasa Trädfällning

Är du intresserad av att anlita våra skickliga trädfällare i Stockholm med omnejd? Fyll i formuläret nedan, så tar vi fram en passande lösning för dig!